Welkom in zwembad De Meerkamp! Sinds zaterdag 15 januari is het zwembad weer open voor alle activiteiten. Je kunt lekker warm binnen zwemmen. Dein mee op de golven in het golfslagbad, zoef van de waterglijbaan of waag je in de waterkreek. Naast recreatief zwemmen kun je ook deelnemen aan diverse aquasporten. Van baby- en peuterzwemmen tot meer bewegen voor ouderen en van AquaBootcamp tot AquaRelax, bij De Meerkamp vind je altijd een leuke zwemles of beweeg les die bij je past.

Twee nieuwe receptionistes binnen ons team heten je vanaf nu welkom in het zwembad.
Verginia Elshot is één van de nieuwe gezichten. Ze heeft een rijke ervaring als receptioniste en klantcontact medewerker. Verginia is inmiddels al helemaal ingewerkt bij de receptie van De Meerkamp. “Gelijk vanaf het begin bevalt het mij al erg goed en ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek. Vooral het contact met de mensen vind ik erg leuk.” Verginia kom je tegen op de dinsdag, vrijdag en zondag.

Tweede nieuwe receptioniste bij De Meerkamp is Norma Elkwwas. Norma komt oorspronkelijk uit Syrië, maar woont al 22 jaar in Nederland. Ze is een ware duizendpoot. De Amstelveense zet zich als vrijwilliger in voor verschillende stichtingen en helpt zo nieuwkomers in Amstelveen met de inburgering. Je vindt haar ook in de kantine van de Ben Goudsmithal als cateraar van gezonde (Syrische) sportvoeding. De Meerkamp is dan ook meer dan blij dat Norma de receptie is komen versterken. Ze spreekt Arabisch, Nederlands, Engels en een beetje Duits. “Ik hou ervan om met mensen in contact te komen en ik hou van zingen”. Dus zie je op de maandag, dinsdag, donderdag of zondag iemand zingend achter de receptie, dan is het Norma.

Verginia en Norma: “Kom lekker zwemmen, tot snel in zwembad De Meerkamp!”